Cursus Hoogwerker online & praktijk dag voor €169

Haal snel en voordelig je Hoogwerker certificaat

Cursus Hoogwerker en certificaat behalen
De online Hoogwerker cursus is ontwikkeld voor iedereen die op hoogte werkzaamheden moet verrichten en daarvoor een hoogwerker gebruikt. Na het behalen van de cursus ontvang je van ons het Crew Academy ‘Veilig werken met een hoogwerker’ certificaat. Het is niet verplicht om in het bezit te zijn van een certificaat om met een hoogwerker te werken. De Arbowet eist echter wel dat iedereen die een hoogwerker gebruikt moet kunnen aantonen dat zij voldoende instructies en advies hebben gehad om alle werkzaamheden met een hoogwerker veilig te kunnen uitvoeren.

Met het certificaat laat je zien dat je voldoende kennis hebt om veilig aan de slag te gaan met een hoogwerker. Je werkgever daarentegen heeft met dit certificaat aantoonbaar bewijs dat je voldoende bent opgeleid in het veilig werken met een hoogwerker.

Heeft u een vraag? Of wilt u een training aanvragen?

  Heeft u een vraag? Of wilt u een training aanvragen?

   lex-met-certificaat-diploma-crew-academy

   Cursus hoogwerker halen
   Met de cursus Hoogwerker kan je direct dezelfde dag nog online starten met de theorie. Wanneer je de cursus positief hebt afgerond kun je ervoor kiezen om daarna aan de slag te gaan met het praktijkexamen.

   Dit is de snelste en leukste manier om je theorie eigen te maken. De online cursus zit vol met video’s en leuke oefenvragen. Zo doe je spelende wijs de nodige kennis op omtrent het veilig werken met een hoogwerker. Het praktijkgedeelte kan je bij één van onze locaties in Nederland doen. Wij hebben landelijke dekking en dagelijks plek.

   Crew Academy Certificaat
   De online cursus Hoogwerker wordt afgesloten met een eindtoets van 20 vragen. Tijdens de praktijktraining dient de deelnemer een aantal handelingen uit te voeren in het bijzijn van één van onze certificeerde trainers. Onze certificering voldoet aan alle eisen van de Arbowet en arbeidsinspectie. Het Crew academy certificaat is vijf jaar geldig en algemeen erkend.

   Heeft u een vraag? Of wilt u een training aanvragen?

    Heeft u een vraag? Of wilt u een training aanvragen?

     Examens door heel Nederland, elke dag!

     Wanneer je bij crew academy de online cursus en het proefexamen hebt gedaan kun je je direct inschrijven voor het praktijkexamen. Inschrijven voor het praktijkexamen doe je via de voucher die je je na je bestelling bij ons hebt gekregen, en kan door heel Nederland worden afgenomen! Waarom nog wachten? Start vandaag nog met leren!

     Kortom; je kunt nog deze week de online cursus ‘Veilig werken met een hoogwerker’ op zak hebben!

     Heeft u een vraag? Of wilt u een training aanvragen?

      Heeft u een vraag? Of wilt u een training aanvragen?

       crew_academy_character_leunen-op-pointer

       Voordelen

       • Direct online leren
       • Spoedexamen mogelijk
       • Morgen al examen doen
       • Examens óók op zaterdag
       • 24 examenlocaties

       Tijdsduur

       • Online cursus: 40 – 60 min
       • Tijdsduur examen: 60 min

       In de online Hoogwerker cursus worden de volgende onderwerpen globaal behandeld

       1. Definitie en inzetbaarheid
       2. Wet- en regelgeving
       3. Veiligheidscontrole en constructie
       4. Omgevingsrisico’s en stabiliteit
       Menu